Riviera Strand – En oas vid havet

Typ av resa: Konferens

Med skogen på tre sidor och havet mindre än 100 meter framför, ligger Hotell Riviera Strand inbäddat i svensk natur. Här kan du och kollegorna tillsammans hämta energi och hålla era möten i en inspirerande miljö och sedan utmana varandra i bowling, gårdskamp eller något annat roligt. Eller varför inte ta några cyklar och ta en tur i den vackra naturen, för att sedan avsluta med en picknick vid havet? Riviera Strand har förutom de nio olika möteslokalerna även många andra fria ytor för möten, så ni behöver inte känna er begränsade till traditionella, om än ljusa och luftiga konferensrum. Teamet på Riviera arbetar alltid tätt med er så att ni tillsammans sätter samman precis det möte som ni behöver.

Hotellets läge och omgivningar inspirerar till träning och aktivitet. Det finns joggingspår och givetvis den långa sandstranden. Här finns det möjligheter till paddling på havet och windsurfing. Är det vinter så kommer gymmet väl till pass och där väntar personliga tränare för de som vill få ut lite mer av träningen. Efteråt ett hårt träningspass kan ett dopp i poolen eller en skön massage vara behövlig och även här kan Riviera Strand vara behjälpligt.

Med kombinationen konferens och träning är det bara en bit som saknas – maten. Maten är ett kapitel för sig, den är nordisk i stilen och lagas från grunden med lokala råvaror i så stor uträckning som möjligt. Ni äter i en härlig miljö med atrium och högt i tak.

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 868

E-post: catrin@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt