Kryssningsfartyg

Konferera till havs

Typ av resa: Konferens

Passa på att förena nytta med nöje och ta med era anställda på en kryssningskonferens. Valen av destinationer är många. Välj t.ex. att kryssa ett par dagar i Medelhavet eller en hel vecka i Karibien.

De flesta kryssningsfartygen har fantastiska möjligheter att arrangera konferens ombord. Vackra lokaler, trevligt boende, rymliga restauranger och underhållning på kvällarna är bara ett axplock av det som erbjuds ombord.

En konferens på ett kryssningsfartyg går att anpassa till alla former av grupper. De större fartygen erbjuder konferenslokaler som tar flera hundra deltagare samtidigt. Ombord på fartygen kan man ägna sig åt flera aktiviteter utanför konferensen i sig. Flera fartyg har en egen spaanläggning där ni kan njuta av det goda livet. Vill ni hellre vara aktiva så kan ni kliva in på gymmet, utmana kollegorna i bowling, spela tennis etc. Väljer ni en av de riktigt stora kryssarna har de egna shoppingvaruhus, biosalonger, äventyrsbad och till och med golfbanor ombord.

Spännande destinationer besöks då fartygen ligger i hamn. Då erbjuder vi självklart möjligheten att skräddarsy utflykter eller andra aktiviteter.

Prata med vår kryssningsexpert Stefan.

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 867

E-post: stefan@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt