Hotel Londres i Estoril

Typ av resa: Konferens

En resa till Estoril med allt stranden, havet, folklivet och den goda maten kan erbjuda. Samtidigt ligger storstaden bara en liten bit ifrån denna idyll.

Vem har inte drömt om att få köra en bil på en riktig Formula 1 racerbana? Stadsvandring i Lissabons gamla stadsdel, varför inte en shoppingresa, fotbollsmatch (kanske med Stefan Schwarz som ciceron), eller bara njuta av staden. God mat där mycket är inspirerat från Sydamerika samt allt vad nöjesliv kan erbjuda i denna stad.

Svenskägda Hotel Londres är ett utmärkt och ytterst bekvämt hotell av mellanklass med ett privilegierat läge i hjärtat av Estoril. Hotellet som nyligen genomgick en omsorgsfull renovering ligger strandnära (450 m) och har orten Estorils rika attraktionsutbud runt husknuten. Alla rum har bl.a. luftkonditionering, Satellit-TV, fräscht badrum och balkong. Det centrala läget till trots är hotellets närmaste granne ett grönskande skogsområde. I hotellträdgården lockar inbjudande poolområde till sköna stunder i solen och svalkande bad. Tågstationen ligger bara några hundra meter från hotellet. Tågen in till Lissabon går varje kvart.

Torbjörn som äger hotellet är en mästare på att ordna aktiviteter.

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 869

E-post: dennis@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt