Hotel Jurmala Spa

Typ av resa: Konferens

Hotel Jurmala Spa är en modern konferens- och spaanläggning, bara en kort promenad från stranden. Konferensdelen finns både på våning 1 och 11. Hotellets spa- och hälsocenter sträcker sig över 2 våningar och erbjuder olika massagebehandlingar och vattenterapier. På spaanläggningen har du mycket att välja på, såsom pooler med olika temperaturer, jacuzzis och 5 olika bastur. Dessutom finns det ett solarium och en bar. Som gäst har du gratis tillgång till spaet och poolområdet.

Hotel Jurmala Spa har också ett modernt gym och ett brett utbud av skönhetsbehandlingar.

I restaurangen serveras lettiska och internationella rätter och ett brett urval av cocktails och viner. Vissa dagar är det underhållning med levande musik i restaurangen, då du kan passa på att prova dansgolvet. Från Seaside Bar har du panoramautsikt över Jurmala och Rigabukten.

Jurmala är en halvö som ligger strax utanför Riga. Korta transporter från flygplats och in till staden är en klar fördel. Många spännande aktiviteter, så som medeltida besök, aktiviteter på den 2 mil långa stranden, City tour i både Jurmala och Riga samt ett flertal mycket bra och varierade restauranger.

Lite av det nya Europa men samtidigt en bild av det gamla öst…

Framförallt är prisbilden mycket bra på övernattning, konferens, mat, massage, transporter osv. Man får helt enkelt mycket för pengarna!

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 869

E-post: dennis@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt