Madrid – Staden som aldrig sover

Typ av resa: Incitament

Tapas, fotboll, kultur och nöjen, är endast ett axplock av Madrids enorma utbud för oss besökare.
Som Europas tredje folkriskaste stad och Spaniens medelpunkt med kunglig residenten, har staden alltid briljerat som huvudstad i årtionde.

Madrid är ett spännande och mångfacetterat resmål med sevärdheter i världsklass, vad sägs om det båda välkända konstmuseer Prado och Reina Sofia eller det vackra spanska kungliga palatset Palacio Real. Det är också en stad som erbjuder en spännande och historisk arkitektur, längs gatan Gran Via där kan ni se imponerande byggnadsverk från tidigt 1900-tal som radar upp sig på båda sidorna av denna breda gata.

Madrileños som Madrids befolkning kallas för, är affärsinriktade och älskar att ha kul och detta generat att Madrid har blivit en viktig länk och har ett starkt inflytande i landets ekonomi. Stadens nattliv som kan konkurra med de bästa städerna i Europa, oavsett om du letar efter en lugn pianobar eller högljutt disco så finner du det här i Madrid. Madridbornas sociala liv sker sällan hemma utan tillsammans med vänner på någon av stadens barer, restauranger och kaféer, där av benämningen ”staden som aldrig sover” som speglar Madrid perfekt!

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 868

E-post: catrin@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt