Island - En naturupplevelse

Island – en naturupplevelse

Typ av resa: Incitament

Island är ett härligt land med många aktiviteter, både vad gäller härliga naturupplevelser, sköna och varma bad, fantastisk mat och ett nattliv som är vida känt…

Gott om restauranger och både stora som små hotell gör att Islänningarna är vana att hjälpa till med grupper. Att vädret kanske inte alltid är det mest fördelaktiga men det är en av tjusningarna. Tänk bara att ligga i en varm ”Potta” se snöflingorna falla och bara njuta. Att åka till Island och aktivera sig men samtidigt slappna av måste vara lite som en rehabiliteringsresa.

”Golden Circle” är ett begrepp och nästan ett måste när man besöker Island. Besöken är många men samtidigt varierande t ex Thingvellir National Park, som finns på UNESCO listan, och det otroliga Haukadalur geothermal område, med Geysir och Strokkur, ett stopp på natursköna Skálholt och Islands mest kända vattenfall Gullfoss. Vi ska heller inte glömma alla vulkaner som har utbrott då och då.

I Reykjavik finns cykel och gångvägar runt hela staden och längs med havet. Från Reykjavik ser man Esjan som breder ut sig och påminner mycket om Table Mountain i Kapstaden. Även här går molnen ner över kanten och ger ett mystiskt intryck.

Reykjavik med sin gamla och nya arkitektur där det nya fantastiska konserthuset Harpa är en viktig del.

Blå Lagunen har du troligtvis hört talas om, men har du upplevt detta naturbad?

Varför inte utöva Cross Fit, där Islänningarna är världsledande. Varför inte köra ATV´s. Tölta fram på en Islandshäst eller kanske klättra i de otaliga grottorna som finns.

Kort sagt – ett fantastiskt resmål för en grupp!

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 869

E-post: dennis@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt