Berlin – Historiens vingslag

Typ av resa: Incitament

”Wunderbare Berlin”, denna enorma världsstad där ni kan känna historiens vingslag men samtidigt även uppleva den starka strävan framåt som en ledande huvudstad i EU.

Klassiska sevärdheter så som Brandenburger Tor, Alexanderplats, Unter Den Linden och Checkpoint Charlie är platser som vi alla känner till. East Gallery med sina unika målningar som dekorerar kvarstående delar av muren, firar 25 år i november då öst och väst blev ett enat Tyskland.
Mitte som är Berlins nya sevärdhet, en stadsdel som har genomgått en fantastisk förändring och är idag den del fylld med trevliga restauranger, teater, designbutiker, förnämliga gallerier och som kan mäta sig både med Paris, New York. Ja, Berlin har något för oss alla.

Vi kan erbjuda flera trevliga hotell i Berlin till förmånliga priser. Här kan vi hjälpa er att arrangera både konferenser, kreativa workshops, grupparbete och aktiviteter under er vistelse i Berlin.

Berlin kan erbjuda både klassisk såväl modern historia och visst får man en déjà vu känsla från tidningar och TV när man promenerar längs stadens långa gator.

Kontakta mig angående denna resa.


Telefon: +46 42 44 99 868

E-post: catrin@micetravel.se

Kontakta oss

MICETRAVEL

Stortorget 2

252 23 Helsingborg

Sverige

IATA: 80-2 1244 0

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Lördag - Söndag: Stängt